Életre szóló élményekkel gazdagodtak az M2 Petőfi TV arcai

 

Világsztárokkal készült interjúk, adrenalin dús forgatások és inspiráló teljesítmények, emberi történetek egyaránt megjelennek az M2 Petőfi TV adásaiban. A közmédia fiataloknak szóló csatornája az M2 esti műsorsávjában érhető el 2015. március 15. óta. A kulturális, ismeretterjesztő és szórakoztató tartalmakat sugárzó csatorna 9. születésnapját egy rendhagyó összeállítással, a műsorkészítésben résztvevők történeteivel ünnepelték.

Pató Marcinak régi álma vált valóra, amikor gyerekkori kedvencével, az Aranylabdás futballistával, Ronaldhinóval készített interjút. Matthesz Flóra az Oscar- és Golden Globe-díjas színésszel beszélgethetett zenekara, a Thirty Seconds to Mars amerikai rockegyüttes magyarországi fellépése kapcsán. Tótfalusi Fanni katamaránon tesztelhette, hogy hajlamos-e tengeri betegségre, és elutazhatott Tunéziába, hogy felfedezze, milyen a divat Észak-Afrikában. Csak néhány életre szóló élmény az M2 Petőfi TV műsorvezetőitől és riportereitől, amelyeket forgatások során tapasztalhattak meg. A tévé kilencedik születésnapját többen is munkával ünnepelték: a csatorna egyik legrégebbi arca, Csitári Gergely számvetéssel kezdte.

„Hosszú idő kilenc év, megannyi élmény és emlék jut eszembe az itt töltött időről. A napokban számoltam ki, hogy több mint 600 adást szerkesztettem meg, és körülbelül ugyanennyiszer vezettem műsort. Úgy becsülöm, hogy mintegy 3000 interjút készítettem, elképesztő mennyiségű embert és történetet ismertem meg” – fogalmazott Csitári Gergely, Csiti, aki az M2 Petőfi TV „veteránja”, hiszen annak indulása óta tagja a stábnak. Műsorvezetőtársa, Csapó Dóra néhány évvel később csatlakozott a csapathoz, és időközben feleséggé és anyává is vált, de tavaly férje segítségének köszönhetően visszatért a képernyőre.

„A legnagyobb ajándékot, egy családot kaptam a csatornától, hiszen egy forgatásnak köszönhetően ismerhettem meg a férjemet. Egymásba szerettünk, összeházasodtunk és már 15 hónapos a kislányunk” – összegezte Csapó Dóra, aki kollégájához, Rókusfalvy Lilihez hasonlóan az M2 Petőfi TV munkatársaként talált rá az igazira.  A teljes összeállítás újranézhető az M2 Petőfi TV március 15-i adásában.

Borítókép: A38, FRISS stúdiófotó, fotókredit: MTVA/Csöndör Kinga