Már a Magyarország, szeretlek!-ben is Csináljuk a fesztivált!

 

Izgalmas és játékos utazásra hívja a Duna nézőit vasárnap esténként négy héten keresztül a Magyarország, szeretlek! című műsor. A 60-as évektől a 2010-es évekig terjedő tematikus adásokban hangolódhatnak a nézők Csináljuk a fesztivált! adásaiban is visszaköszönő zenei korszakokra. 

November 25-én kezdetét veszi a Csináljuk a fesztivált! új évada. A tíz héten keresztül látható showműsor zsűritagjai, műsorvezetői és az adott korszakhoz köthető hírességek az adás előtti vasárnap, a Magyarország, szeretlek! adásában vetélkednek majd egymással. A műsorban nemcsak az elhangzó dalok repítik vissza a nézőket a különböző évtizedekbe, hanem a játékos feladványok és az izgalmas retró látványvilág is feleleveníti az évtizedek hangulatát.

A csipkés terítő alatt rejtőző rádió és a hifitorony mellett Pindroch Csaba és a korszak ikonikus személyiségei garantálják a nosztalgikus élményt a közönségnek. A piros és zöld csapat versenyében olyan kiváló művészek éltetik a régi magyar slágereket, mint Charlie, Molnár Ferenc Caramel, Zoltán Erika, Ganxsta Zolee vagy a Csináljuk a fesztivált! zsűritagjai közül Korda György, Balázs Klári, Nagy Bogi és az újonnan csatlakozó Janza Kata. Archív felvételek és meghökkentő érdekességek segítségével a vetélkedő a zenéiben és a korszak ikonikus tárgyaiban, játékaiban is nosztalgikus pillanatokat kínál.

Magyar slágerek, lenyűgöző produkciók és sztárelőadók – évtizedek közötti utazás élményét ígérik a Duna közkedvelt műsorai. Vidám pillanatok, meglepetések és élmények várják a nézőket, a 60-as és 70-es, valamint a 80-as, 90-es és a 2000-es évek hangulatával.

Csináljuk a fesztivált! szombatonként, 19:35-től és Magyarország, szeretlek! vasárnaponként, 19:45-től a Dunán.

Borítókép: Csináljuk a fesztivált (Cover: MTVA)