Feke Pál: Janza Kata új energiát hoz a Csináljuk a fesztivált! zsűrijébe

 

Új évaddal tér vissza a képernyőre november 25-től a Duna népszerű showműsora. A Csináljuk a fesztivált! rutinos zsűritagja, Feke Pál a Család-barát pénteki adásában mesélt arról, hogy új ítésztársuk, Janza Kata érkezésével nagy lendületet kap a műsor. Az előadóművész kíváncsian várja, hogy melyik dalt választják ezúttal az évszád slágerének.

Ismét a zsűriszékből kíséri figyelemmel a Duna zenés időutazásának következő évadát Feke Pál. A Junior Prima és Artisjus-díjas előadóművész a Család-barát vendégeként elmondta, a Csináljuk a fesztivált! sikerének titka abban rejlik, hogy a műsorformátum egyedülálló: a múlt és a jelen slágereinek és tehetségeinek ünnepe, nem felfedezi, hanem méltatja az ikonokat és szerzeményeiket.

„November 25-től újra szórakoztatni érkezünk szombat esténként az emberek otthonába. Nagyszerű show-val, remek művészekkel és halhatatlan slágerekkel várjuk majd a nézőket. A zsűribe új energiát hoz vidámságával és történeteivel a hazai zenésszínház egyik kiválósága, Janza Kata. Azt gondolom, hogy ha eddig is nézettségi rekordokat döntött ez a produkció, akkor a folytatásban még inkább erre készülhetünk” – előlegezte meg a Duna Család-barát című délelőtti magazinműsorának vendégeként Feke Pál. A Csináljuk a fesztivált! zsűritagja hozzátette, sokrétű feladatai mellett a Duna showműsorában való részvétel különleges helyet foglal el a szívében. A teljes beszélgetés újranézhető Család-barát Médiaklikk-oldalán.

Csináljuk a fesztivált! – november 25-én, 19:35-kor újra a Dunán.

Borítókép: Feke Pál, fotó: MTVA/Csöndör Kinga

Kapcsolódó