Pataky Attila is szerepel a Csináljuk a fesztivált! új évadában

 

A műsorvezetők és a zsűritagok kiléte után hamarosan az összes fellépőre fény derül. Az Edda Művek frontembere is színpadra áll a Duna grandiózus showműsorának november 25-én kezdődő első fordulójában. Pataky Attila az Almárium című műsorban azt is elmondta, melyik dallal száll versenybe az évszázad slágere címért.

Lenyűgöző, eddig sosem látott produkciók és a közönség kedvenc sztárelőadói várják a nézőket november 25-től szombat esténként 19:35-től a Dunán. A Csináljuk a fesztivált! ismét korszakokon átívelő élményt ígér a 60-as évektől egészen a 2010-es évekig. A népszerű showműsor folytatásában Pataky Attila is szerepel – erről először a csatorna délutáni magazinműsora, az Almárium vendégeként mesélt az énekes.

A Demjén Ferenc dalai iránti tisztelet volt az oka, hogy elfogadtam a Csináljuk a fesztivált! felkérését. Nagyra tartom az életművét, ezért szívesen adom elő az egyik legnagyobb slágerét, a Darabokra törted a szívem című dalát” – osztott meg egy kulisszatitkot a Duna Almárium című műsorának vendégeként Pataky Attila. A jövőre 50 éves Edda Művek rockzenekar frontembere szerint mindig a közönség dönti el, hogy egy dal slágerré válhat-e.

„18 éve egy miskolci koncerten egy tinilány azt mondta, hogy azért szereti az Edda dalait, mert azok időtállók, boldogítanak és életeket változtatnak meg. Azt hiszem, egy sláger titka ebben állhat” – tette hozzá a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett előadóművész, aki november 25-én, a Csináljuk a fesztivált! új évadának első adásában, a 60-as, 70-es évek fordulójában lesz látható a Dunán.

Csináljuk a fesztivált! – november utolsó szombatjától 19:35-kor újra a Dunán.