A koraszülött gyermekekért fogtak össze a Csináljuk a fesztivált! zsűritagjai

 

Személyes tárgyaikat ajánlották fel a Csináljuk a fesztivált! zsűritagjai a Jónak lenni jó! karitatív akcióban. A hírességek relikviáinak megvásárlásával az adományozók hozzájárulnak a Semmelweis Fejlődéstámogató Központ fejlesztéséhez, ezáltal a koraszülött és a veleszületett rendellenességgel élő gyermekek támogatásához.

Korda György, a showműsor Artisjus-, eMeRTon- és Fonogram-díjas zsűrielnöke kedvenc koncertzakóját ajánlotta fel a Jónak lenni jó! karitatív akcióban. A ruhadarab különlegessége, hogy először a Rio de Janeiro-i Táncdalfesztiválon viselte. Felesége, a Fonogram-díjas Balázs Klári egy egyedi készítésű, eddig féltve őrzött pókerpólóval csatlakozott a kampányhoz. Feke Pál Junior Prima- és Artisjus-díjas színész, énekes december 14-i Kockahas című előadására exkluzív páros belépőjeggyel járult hozzá a jótékonysági felhíváshoz. A jegytulajdonosoknak lehetőségük lesz dedikálásra és közös fotó készítésére a művésszel. A zsűri új tagja, Janza Kata eMeRTon- és Honthy-díjas színművész egy számára nagyon kedves, egyedi tárgyat, az Elizabeth című darabhoz köthető, aranyozott Sisi bögrét bocsátotta rendelkezésre, kiegészítve két főre szóló belépővel karácsonyi előadására. A Kossuth-díjas magyar rockzenész, zeneszerző, Frenreisz Károly a Skorpió együttes 50. jubileumi előadása alkalmából, csak a zenekari tagok számára készített koncertpólója is megvásárolható. Nagy Bogi énekesnő pedig az egyik kedvenc fellépőruháját ajánlotta fel, amelyhez gyerekkori kedves pillanatok és számos koncertélmények fűződnek. A tárgyak megvásárlásával a Semmelweis Egyetem Alapítványt támogatja az adományozó.

Jónak lenni jó! oldalán ezeken felül már megtalálható több olyan egyedi tárgy is, amelyeket olyan hírességek és magánemberek ajánlottak fel, akik szívügyüknek tekintik a tizenkét éve működő társadalmi összefogást és a közmédia jótékonysági programjának idei célját. A felajánlásokat november 30-ig van lehetőség elküldeni a jonaklennijo@mtva.hu címre.

A tárgyak megvásárlásával a koraszülött és a veleszületett rendellenességgel élő gyermekek fejlesztését lehet támogatni. Az évtizedes múltra visszatekintő karitatív akciót bárki támogathatja a 13600-as szám tárcsázásával és a 04 kód megadásával. (A hívás díja 500 forint.)

Az akció alakulását a www.mediaklikk.hu/jonaklennijo oldalon lehet nyomon követni.

Csináljuk a fesztivált! – november 25-től szombatonként 19:35-től a Dunán.
Jónak lenni jó! – december 17-én egész napos műsorfolyam a közmédia csatornáin.

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="30349" align="aligncenter"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //dunamsz.hu/wp-content/uploads/sites/18/2023/11/NagyBogi_ruha-2-scaled-1-1024x659.jpg
    [alignment] => aligncenter
)