Koós Réka eredetileg nem szeretett volna szülei nyomdokaiba lépni

 

Koós János Artisjus-díjas előadóművész, humorista és Dékány Sarolta énekesnő lányaként mondhatni egyenes út vezette Koós Rékát a színpad felé, kezdetben mégsem volt magától értetődő, hogy ezt a szakmát választja. Hogy milyen esemény hatására változott meg a véleménye, arról Bényi Ildikónak mesélt az Önök kértékben az énekesnő, színésznő.

Nem szerettem volna ezt a szakmát” – mondta Koós Réka a Duna kívánságműsorában utalva szülei hivatására. Az Önök kérték vendégeként azt is elárulta, melyik volt az a pillanat, amely mégis a zenés színpad irányába terelte: „A szalagavatóm napján történt. Álltam a színpadon, kabarét énekeltem, és akkor eldöntöttem, ezt az utat választom” – idézte fel az énekesnő, színésznő a műsorban. Elmondta, hogy sokat tanult szüleitől, hiszen látta őket munka közben, kísérték őket testvérével a fellépésekre, precizitásuk rá is hatással volt.

Az Önök kérték Médiaklikken újranézhető adásában Koós Réka jelenlegi munkáiról is beszélt és azt is elmondta, milyen egyszerű okból nem énekli édesapja dalait.

Önök kérték – minden hétköznap 15:30-kor, Zenés Önök kérték vasárnap 17 órakor, Bényi Ildikóval a Dunán.

Borítókép: MTVA

Kapcsolódó