Janza Kata csodálja a Csináljuk a fesztivált! „nemes játékában” résztvevő előadókat

 

Először azt hitte, ismét versenyzőnek kérik fel a Csináljuk a fesztivált! című műsorba, és amikor kiderült, zsűritagnak szeretnék őt, elakadt a szava – árulta el Janza Kata a Család-barát vendégeként. Az eMeRTon-díjas musicalénekes úgy gondolja, a Duna zenei korszakokon átívelő show-ja egy nemes játék és csodálja a résztvevő előadókat.

Halhatatlan magyar slágerek, sosem látott, lenyűgöző produkciók és hazánk közkedvelt sztárelőadói várják a nézőket a közmédia nagyszabású showműsorának november 25-től szombat esténként 19:35-tól látható új évadában. Korda György és Balázs Klári, Frenreisz Károly, Feke Pál és Nagy Bogi mellett Janza Kata is keresi majd az évszázad magyar slágerét a Csináljuk a fesztivált! zsűrijében. „Éteri boldogság öntött el” – mondta a Duna délelőtti magazinműsorában Janza Kata arról, mit érzett, amikor felkérték a Csináljuk a fesztivált! zsűritagjának és sikerült megoldani, hogy számos elfoglaltsága mellett el tudja vállalni a felkérést. „Már korábban szerepeltem kétszer is a műsorban, így amikor megcsörrent a telefonom és kiderült, a show-ról van szó, meggyőződésem volt, hogy ismét egy sláger eléneklésére kérnek fel. Már pörögtek is a fejemben a dalok, ám amikor megértettem, hogy zsűritagnak kérnek fel, elakadt a szavam”– idézte fel az emlékezetes pillanatot Janza Kata, hozzátéve, soha életében nem volt ilyen szerepben, nem érte még ilyen jó dolog és nagy izgalommal készül az új feladatra.

Rajongó típusnak tartja magát, mint fogalmazott, nézővé tud válni, ha olyan produkciót lát, amely elragadja. Attól tart, anyai szíve elviszi majd, amikor értékelnie kell a műsorban látottakat. „Nagyszerű élmény a zsűri tagjának lenni, hiszen kifejezhetem tiszteletemet, szeretetemet és csodálatomat azok felé, akik részt vesznek egy ilyen nemes játékban, és valaki más dalával a színpadra állnak” – mondta felidézve azt is, ő milyen izgalmat érzett, mikor versenyzőként, fellépőkén szerepelt a Duna showműsorában.

teljes beszélgetés a Család-barát Médiaklikk-oldalán nézhető újra

Csináljuk a fesztivált! – november 25-től szombatonként 19:35-től a Dunán.

Család-barát, a mindennapjaink része – hétköznaponként 9:35-től a Dunán.

Borítókép: Janza Kata, Család-barát, fotókredit: MTVA/Csöndör Kinga