Nagy Bogi szerint a Csináljuk a fesztivált! új évada minden eddigit felülmúl

 

November 25-én visszatér a képernyőre a Duna zenei korszakokon átívelő showműsora. A szombat esténként látható Csináljuk a fesztivált! új évadának zsűrijében ezúttal is ott lesz Nagy Bogi énekesnő, aki a Duna Család-barát című műsorának szerdai adásában árult el néhány részletet az előkészületekről.

Halhatatlan magyar slágerek, sosem látott, lenyűgöző produkciók és hazánk közkedvelt sztárelőadói várják a nézőket a közmédia nagyszabású showműsorának november 25-én kezdődő új évadában. A Csináljuk a fesztivált! ismét korszakokon átívelő élményt nyújt a nézőknek a 60-as évektől a 2010-es évekig. A házigazdák most is Rókusfalvy Lili és Fodor Imre lesznek. A zsűriben Korda György és Balázs Klári, Frenreisz Károly, Feke Pál, Janza Kata és Nagy Bogi értékelnek majd. A zsűri fiatal énekesnője a Duna délelőtti magazinműsorának vendégeként mesélt arról, milyen érzésekkel várja a műsor kezdetét.

„Minden adás előtt izgulok, főleg a megszólalások előtt. A legtöbb bemutatott sláger olyan korban készült, amikor még nem éltem, így nem feltétlenül van hozzájuk kapcsolódó személyes emlékem. Nehéz lenne úgy véleményezni az előadókat, hiszen valamennyien gyerekkorom óta a példaképeim, de a Csináljuk a fesztivált! adásaiban az évszázad slágerét keressük, nem a tehetséget, mert minden fellépő kivétel nélkül az. November végén végre a nézők is láthatják, hogy a korábbiaknál is látványosabb évad készül” – hangsúlyozta Nagy Bogi, akivel nemcsak a Duna showműsorának zsűrijében, hanem a közmédia gyerekcsatornáján is találkozhatnak majd a nézők.

Meghívást kaptam az M2 Gyerekcsatorna verses műsorába. A Rímerdő tematikája, hogy gyerekek szavalnak ismert magyar költeményeket, miközben annak tartalmát vizuális módon is megjelenítik. A második évadban engem is felkértek szereplőnek, a kiskutyámmal sétálok majd egy erdőben, és az egyik kedvenc, őszi hangulatú Petőfi-versem lesz hallható” – mesélte az énekesnő, aki a Petőfi 200 emlékévhez kapcsolódó versfilmek egyik adásában tűnik fel. A teljes beszélgetés újranézhető Család-barát Médiaklikk-oldalán.

Csináljuk a fesztivált! – november 25-től újra a Dunán.

Borítókép: Nagy Bogi, fotó: MTVA/Csöndör Kinga

Kapcsolódó