Nem létezik lehetetlen a Delta új műsorvezetőjének

 

Szombat délutánonként ismét látható a Delta a Dunán. A megújult műsor házigazdája, Fejős Ádám meteorológus gyakran elképesztő helyzetekben találja magát: bújt már James Bond bőrébe, a virtuális stúdióban találkozhatott Jávor Pállal, és hamarosan egy dinoszaurusszal kell szembenéznie. Az új műsorvezetői feladatról a Duna szombat esti showműsorában, a SzerencseSzombatban mesélt.

„Nehéz, de inspiráló feladat egy olyan nagy múltú műsort újraindítani, mint amilyen a generációk kedvencét jelentő Delta” – szögezte le Fejős Ádám műsorvezető Duna SzerencseSzombat című műsorának legutóbbi adásának vendégeként. A tévés hozzátette, a megújult tudományos-ismeretterjesztő műsor kreatív és lelkes csapatmunkával készül, ezért élete legszórakoztatóbb televíziós feladatának tartja, hogy a házigazdája lehet. Különösen élvezi, hogy nemcsak a témák tekintetében változatos a műsor, hanem a virtuális stúdiónak köszönhetően bármely korszakba, élethelyzetbe belecsöppenhet, akár egy filmsztár.

Ami a hatvanas években modernnek számított, az manapság már idejét múlt. A Delta ismeretterjesztő, jövőbe tekintő törekvéseit vettük alapul, de a korábbi, híradós formátum helyett magazinműsort készítünk. A tudomány mellett hangsúlyt fektetünk a kultúrára is, és forradalmian új megjelenést kapnak a témák a vizuális szakembereinknek köszönhetően. Hamarosan általuk elevenedhet meg a Jurassic Park hangulata, így kipróbálhatom, milyen érzés egy Tyrannosaurus rex elől menekülni” – tette hozzá a meteorológus, műsorvezető.

Delta – szombatonként 16:30-kor a Dunán.

Borítókép: Fejős Ádám, Delta, forrás: MTVA