Nagy bejelentés a SzerencseSzombat következő adásában

 

A lottósorsolás október 28-i élő adásában jelentik be a Dunán hamarosan látható Csináljuk a fesztivált! új évadának hatodik zsűritagját. A Korda házaspár, Frenreisz Károly, Feke Pál és Nagy Bogi új tagot köszönthetnek körükben.

Visszatér a képernyőre a Csináljuk a fesztivált!, a tévénézők egyik kedvenc szombat esti showműsora: új korszakos slágerek, sztárelőadók és sok meglepetés várja a nézőket. A Duna nézettségi rekordokat döntött zenés showműsorának folytatásában ezúttal is az évszázad slágerét keresi közösen a zsűri és a közönség. Az ítészek között ismét helyet kapott a könnyűzenei élet két meghatározó alakja, Balázs Klári és Korda György, a rockzene hazai úttörője, Frenreisz Károly, a zenés színdarabok kiemelkedő előadója, Feke Pál, valamint az ifjú énekes tehetség, Nagy Bogi.

A zsűritagok egyesével mutatkoztak be az utóbbi hetekben a közmédia különböző műsoraiban. Frenreisz Károly az M5 kulturális csatorna Librettó című műsorának szerda esti adásában pedig azt sejttette, hogy a SzerencseSzombat október 28-i adásában nagy meglepetés érheti a nézőket, hiszen ott jelentik be először, ki csatlakozik hozzájuk hatodikként.

A zsűri munkáját idén is több ponton segíti majd a közönség: a műsor előkészítésének időszakában a hirado.hu oldalán voksolhattak, hogy mely magyar szerzeményeket hallanák viszont. A négy héten át beérkező több ezer szavazattal létrejött a Csináljuk a fesztivált! új évadának slágerlistája, így mások mellett Kovács Kati, Rúzsa Magdi és Ákos dalával tér vissza a showműsor. A korszakos bontású adásokban a zenei szakemberek a stúdióban ülő közönséggel keresik majd az évszázad magyar slágerét.

Csináljuk a fesztivált! – A nagy bejelentés: október 28-án, a 18:45-kor kezdődő SzerencseSzombatban a Dunán.

Kapcsolódó