Csapó Gábor tiszteletére készít emlékműsort az M4 Sport

Pályafutásának jelentős eseményeit felidéző archív felvételekkel, és korábbi vízilabdázók visszatekintéseivel emlékezik a nemrég elhunyt Csapó Gábor olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázóra december 14-én, temetése napján az M4 Sport.

A november 27-én, 72 éves korában elhunyt legendás sportoló a hetvenes-nyolcvanas évek magyar vízilabdasportjának meghatározó alakja volt, pályafutása csúcsát az aranyéremmel zárult, 1976-os montreali olimpia jelentette. Csapó Gábortól december 14-én vesznek végső búcsút, ezen a napon az M4 Sport is megemlékezik róla.

A 22:15-től látható műsorban számos archív felvétellel és interjúrészlettel idézik fel a legendás pólós alakját, karrierje fontos mérkőzéseit, köztük a montreali olimpiai diadalt. A műsorban három korábbi vízilabdázó is megosztja emlékeit Csapó Gáborral kapcsolatban: Petrovics-Mérei Andrea, az M4 Sport műsorvezetője mellett Kenéz György olimpiai bajnok, a Montreálban győztes csapat tagja, Kásás Zoltán olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok pólós, valamint Kósz Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázók mesélik el a játékosként és edzőként is legendás „Dudihoz” kötődő történeteiket.

Csapó Gábor emlékműsor – december 14-én 22:15-től az M4 Sporton!