Különleges Adventi Kalandárium nyílik ki az M2 Gyerekcsatornán

Idén is várja az egész családot az M2 Gyerekcsatorna adventi műsora. December 1-jétől 24 napon át nyílnak meg az Adventi Kalandárium ablakai. Az epizódokon keresztül részesei lehetnek a nézők Imre bácsi világának, ahol a szeretettel készített ajándékok képviselik a legnagyobb értéket.

Ahogy az elmúlt két évben, úgy idén is adventi meglepetéssel várja nézőit az M2 Gyerekcsatorna: december első napjától szentestéig minden nap kinyílinak az Adventi Kalandárium ablakai. 24 napon keresztül bekukkanthatunk Imre bácsi világába, aki minden nap egy újabb személyre szóló meglepetéssel készül szeretteinek. Legyen az régiből új ajándék, egy kedves emlék mely új gazdára talál, vagy egy egyszerű, szívhez szóló meglepetés, Imre bácsi mindig azon dolgozik, hogy ajándékait az új „tulajdonosok” tovább vigyék, megbecsüljék, és életük részévé váljon.

Az Adventi Kalandárium megmutatja, miként kelhet új életre egy törött bögre, egy régi játék, hogyan nyújthat örömet egy saját készítésű naptár, egy kézzel írt recept, és milyen különleges ajándék lehet az „emlék befőtt”. Imre bácsi, akit Szacsvay László a Nemzet Színésze, Jászai Mari-díjas színművész alakít a sorozatban, ajándékaival arra tanít, miként tudunk örömet okozni anélkül, hogy drága tárgyakat vásárolnánk, úgy hogy szeretetünk mellett az egyik legnagyobb, megfizethetetlen ajándékot adjuk, az időnket.

Adventi Kalandárium – december 1-jétől, 24 napon át az M2 Gyerekcsatornán!