Detektívnek állt egy angol apáca

Bonifácia nővér robogón száguldva oszt igazságot egy rejtélyes angol kisvárosban – különös eseteiről szeptember 28-tól a Duna nézői is értesülhetnek: a széria országos tévépremierben debütál a csatornán.

Újabb lebilincselő brit sorozattal bővül a Duna műsorkínálata: szeptember végétől, minden szerda este a Brown atya testvérsorozata, a 2022-es Bonifácia nővér rejtélyes esetei várja a nézőket. Az új tévésorozat jól illeszkedik a csatorna tematikus szerda estéihez, hiszen felfokozott érzelmeket ígér. Az országos tévépremierben megjelenő, 10 részes sorozat helyszíne egy angol kisváros, Great Slaughter, főszereplője pedig egy merész apáca (Lorna Watson), aki egy tűzpiros, oldalkocsis robogón száguldva ered a helyi bűnesetek nyomába.

A történet valódi időutazást ígér: az 1960-as években játszódik, amikor a helyszínelés tudománya központi jelentőségűvé vált a rendőri munkában. Bonifácia nővér önkéntes bűnüldöző munkája során tett tudományos megfigyelései pedig kulcsfontosságúnak bizonyulnak a rendőrség számára a nyomozások során. Noha az apácának „munkaköri kötelessége” a megbocsájtás, páratlan érzékkel göngyölíti fel azokat a titkokat és gaztetteket, amelyeket a bűbájos kisváros lakói igyekeznek elkendőzni mások szeme elől.

Bonifácia nővér rejtélyes esetei – szeptember 28-tól, szerdánként 20:50-től a Dunán!

 Érzelmekkel teli esték – minden szerdán a Dunán!