Szeptembertől új zenei műsor indul az M2 Petőfi TV-n

Az Adom a dalod című műsorban csütörtök esténként a legnépszerűbb hazai előadók adják egymásnak a zenei stafétát. Az első adásban a Tankcsapda egyik dalát dolgozza majd fel Dánielfy Gergely és zenekara.

Formabontó zenés kihívással kezdi az őszt az M2 Petőfi TV: szeptember 8-án elindul az ifjúsági tévécsatorna Adom a dalod című új, zenés műsora. Minden csütörtökön 20:40-től az A38 hajó színpadán sosem látott produkciók debütálnak, amelyekben a legkülönbözőbb műfajokból érkező, ismert és feltörekvő magyar előadók és zenekarok cserélnek egymással dalt. A merész, újrahangolt dalbemutatók porondmestere a csatorna közkedvelt műsorvezetője, Pató Marci lesz, akit korábban az Én vagyok Te! házigazdájaként láthattak hasonló szerepben a nézők.

„Az Adom a dalod egy olyan játék, amiben csak nyertesek vannak! Már a címe is jelzi, hogy különböző zenekarok és előadók egymásnak adják tovább az egyik ikonikus dalukat. Izgalmas láncreakció jön létre így, egyfajta zenés váltófutás. Résztvevőként és nézőként is érdekes figyelni, ahogy ismert slágereink átalakulnak egy teljesen új verzióba. Érdekessége még a műsornak, hogy a feldolgozó csapatoknak mindig  új oldalukat mutatjuk meg. Külön öröm számomra, hogy játékmesterként testközelből lehetek mindennek részese. Már az első alkalommal egy merész párosítást láthatunk az adásban, amikor Dánielfy Gergely és az Utazók dolgozzák fel a Tankcsapda egyik számát” – mesélte a műsor kulisszatitkairól az M2 Petőfi TV műsorvezetője.

Az Adom a dalod a tévéadás mellett élőben követhető a Médiaklikken, ahol 60 napig újranézhetők az egyes adások is.

Adom a dalod – csütörtökön, 20:40-től az M2 Petőfi TV műsorán!

Szeptembertől új epizódokkal vár az M2 Petőfi TV valamennyi magazinműsora.