Hír Archívum

Turistacsalogató nyári programokat kínál a Duna és a Kossuth Rádió

Jövő héttől új adásokkal jelentkezik a Duna népszerű nyári magazinműsora, NYÁR 22 címmel a Balaton partjáról. A belföldi nyaralásra azonban nemcsak a képernyőn, hanem az éteren keresztül is kaphatnak tippeket a vakáció előtt állók: a Kossuth Rádió Napközben című magazinműsorának turisztikai rovatából.

Június 13-án, hétfőn ismét a nyár legizgalmasabb témáival telik meg a révfülöpi móló, ahol Rátonyi Kriszta és Fodor Imre, valamint Somossy Barbara és Forró Bence várják idén is a Duna nézőit a képernyő elé hétfőtől szombatig, délelőttönként, 10 órától. Az adásokból kiderül, hova menjünk kirándulni vagy vakációzni itthon, valamint hogy milyen látnivalókat és programlehetőségeket kínál a belföldi turizmus.

Hazánk teljes turisztikai portfóliójából válogatva jelentkezik csütörtökönként 10 óra 15 perctől a Kossuth Rádió Nyaraljon itthon! című rovata is a Napközben című műsorban, amely a Duna népszerű délelőtti magazinműsorával összhangban a legvonzóbb hazai úti célokra hívja fel a figyelmet.

Az országjáráshoz kapcsolódó témák változatosan jelennek meg az adásokban: turistacsalogató újdonságok, vadregényes tájak, aktív kikapcsolódást vagy éppen önfeledt pihenést ígérő helyszínek és a kulturális élet legizgalmasabb programjai között válogathatnak a hallgatók.

NYÁR 22 – június 13-tól, 10:00-től a Dunán!
Nyaraljon itthon! – csütörtökönként a Kossuth Rádió Napközben című műsorában!

Kapcsolódó