Hír Archívum

Red Hot Chili Peppers hétvégét tart a Petőfi Rádió

Under the Bridge, Dani California, Snow, Otherside – csak néhány rádiósláger a világ egyik leghíresebb rockzenekarától, a Red Hot Chili Peppers-től. Április első napjaiban ők játsszák majd a főszerepet a Petőfi Rádió tematikus hétvégéjén, amikor a zenei kínálat mellett „Az óra dala” játékkal és értékes nyereményekkel várják majd a hallgatókat.

Jövőre lesz 40 éves a világ egyik legnépszerűbb amerikai rockzenekara, a Red Hot Chili Peppers. Az együttes dalait már évtizedek óta töretlen sikerrel játssza a Petőfi Rádió, április 1-jén, bolondok napján pedig egy teljes tematikus hétvége indul, mely az Anthony Kiedis énekes-basszusgitáros vezette bandát ünnepli.

Pénteken 10 órától vasárnap 16 óráig minden órában elhangzik majd egy Red Hot Chili Peppers-sláger. Az a hallgató, aki a leggyorsabban elküldi a dal címét SMS-ben a 06/30-30-30-380-as telefonszámra, majd a visszahíváskor bemondja a Petőfi Rádió szlogenét – Zenében első -, megnyeri a zenekar legújabb, limitált szériás albumát CD-n vagy bakeliten. Érdemes átlapozni az RHCP-diszkográfiát, mert a repertoárba igazi, régi klasszikusokat és az új album pár dalát is beválogatták a zenei szerkesztők.

Red Hot Chili Peppers hétvége – április 1-3. között a Petőfi Rádióban!

Kapcsolódó