Debütál a Dunán a Csináljuk a fesztivált! első adása

A Duna új, grandiózus showműsora elsőként a mozi aranykorába repíti vissza a tévénézőket.

10 hetes zenei idő- és stílusutazás várja a Duna nézőit szombat esténként, miközben az elmúlt évszázad legnagyobb magyar slágerét kereshetik. A showműsor évtizedes bontásban és ismert előadók tolmácsolásában, eredeti hangszerelésben, de korszerű hangzásban, valamint fergeteges színpadképpel mutatja be a nézőknek az elmúlt 100 év korszakos dalait. A produkciókat a közönség mellett Balázs Klári és Korda György, Feke Pál, Balázs Andi, Boros Csaba, valamint a Z-generációt képviselő Nagy Bogi értékelik. A csatorna két jól ismert arca, Rókusfalvy Lili és Fodor Imre műsorvezetőként irányítják az eseményeket.

Az első adás az egyik legkülönlegesebb forduló lesz: több évtized dalait öleli fel, a 20-as, 30-as, 40-es és az 50-es évek szerzeményei is megjelennek benne. Ekkoriban a legnépszerűbb zenéket még a mozi szállította – a filmes slágerek megidézésében hazánk legnépszerűbb sztárelőadói működnek közre. A showban a fellépő énekeseken túl a korszaknak megfelelő stílusú látvány szórakoztatja majd a nézőket.

A Csináljuk a fesztivált! évadnyitó adása március 19-én, szombat este 19:35-kor kezdődik a Dunán, amelyet az interneten, a Médiaklikk-oldalon is követhetnek a nézők, ahol újranézhetők lesznek az egyes epizódok.