Dióssy Klárit is átformálta a megújult Ridikül

Megújult környezetben és koncepcióval, valamint változatos tartalommal várja nézőit a Duna népszerű magazinműsora, a Ridikül. A háziasszony, Dióssy Klári az Almáriumban mesélt a változásokról, amelyeknek köszönhetően új oldalát mutathatja meg a tévénézőknek.

Januártól megújult stúdióban, több helyszínen és elsőként egy meghívott vendéggel közösen köszönti a nézőket a műsor állandó háziasszonya, Dióssy Klári. A műsorvezető az Almárium vendégeként számolt be róla, hogy a megújulást az eddigi visszajelzések alapján mindenki pozitívan értékelte.

„Hamar megszerettük az új Ridikült. A legszembetűnőbb változás, hogy megújult az intró, a stúdió és a műsor elején csak egyetlen vendéggel kezdek. Az adásokban egy-egy személyes történetet bontunk ki, így intimebb hangulatot tudunk teremteni. Csak később csatlakozik a többi résztvevő, akik már egy biztonságos, kellemes környezetbe érkeznek. A felvezetőkben szeretem, hogy közel lehetek az interjú alanyokhoz, egymás szemébe nézhetünk, hol nevetve, hol meghatódva beszélgethetünk” – kezdte Dióssy Klári a Duna szolgáltató magazinjában, majd azzal folytatta, hogy a műsorral együtt kicsit megújult ő is.

„Inspirál a kiszámíthatatlanság, hogy nem tudhatom, mennyi időt töltök az első vendégemmel. Az által, hogy mindössze ketten vagyunk a műsor elején, kicsit közelebb kerültem én is a nézőkhöz. Bár többet adok magamból, többet is kapok vissza. Azt hiszem, átléptem egy határt, de jó megélni, megmutatni az érzékenységemet” – fogalmazott Dióssy Klári, aki minden hétköznap délután 5 órakor kezdődő műsorában a legkülönbözőbb témákkal és vendégekkel várja a Duna nézőit.

A Ridikül korábbi adásai 60 napig újranézhetők a Médiaklikken!