Hír Archívum

Visszatér A Dal színpadára Ferenczi György

Az ország egyetlen dalválasztójának utolsó válogatójában újabb extra produkciót láthatnak a Duna nézői. Szombat este Ferenczi György, A Dal 2022 ítésze a zsűriszékét ismét színpadra cseréli, a lánya, valamint az 1-ső Pesti Rackák társaságában.

Már nem először tűnik fel a zsűriben, majd a színpadon Ferenczi György A Dal című dalválasztó show-ban. A Máté Péter-díjas szájharmonika-művészt – aki nem múló lelkesedéssel tért vissza idén a bírálók közé – a Duna műsorának utolsó válogatójában ráadás produkcióként a színpadon is láthatjuk majd lányával, Borával, valamint az 1-ső Pesti Rackákkal.

Az ország egyik legnagyobb zenei eseménye további izgalmakat és meglepetéseket ígér. Utoljára kap lehetőséget újabb 10 produkció, hogy az elődöntőbe kerüljön, és Az Év Dala legyen 2022-ben.

Detti – Mihez Kezdjek
Ekanem – Hideg szél
Ketch feat. Pink Edvárd – Börtön
Kontraszt – Éberálom
MattSet – Most vagy soha
Napfonat – Mint a zápor
Palágyi Ildikó – Pillangó
Stage DivesBipoláris Egyensúly
Swing à la Django feat. Koszika – Utazás
SwingGirls feat. Niko – Nagy a szívem

A Wolf Kati, Mező Misi, Ferenczi György és Egri Péter alkotta szakmai zsűri mellett a nézőkön múlik a dalok és az előadók sorsa. Hogy melyik lesz Magyarország slágere, az március 12-én, a döntőben kiderül. Addig is keressük együtt az év magyar slágerét, amit egy ország dúdol majd!

Kövesd A Dal 2022 Facebook és Instagram-oldalát, a műsor hivatalos Youtube és TikTok csatornáját, hogy ne maradj le semmiről!

A Dal 2022 – szombatonként 19:35-től a megújult Dunán!

Kapcsolódó