Új török sorozat indul a Dunán

Árulás, újrakezdés, szenvedély - hazánkban először a közmédia csatornáján mutatkozik be a világhírű török telenovella, Az érzelmek tengerén. A sorozatban egy családanya küzdelmeit és viharos szerelmi életét követhetik a nézők, olyan népszerű török szappanoperasztárok főszereplésével, mint Özge Özberk és Kutsi.

Új telenovella indul február 21-én, hétfőn a Dunán. A 2016-os, Az érzelmek tengerén (Kalbimdeki Deniz) című török szappanopera a szintén török gyártású, Isztambuli menyasszony időpontjában lesz látható, mivel az február 18-án, pénteken záróepizódjához érkezik. A főszereplő, Deniz (Özge Özberk) egy gazdag, török családanya, akinek megvan mindene, amire csak egy nő vágyhat; vonzó férjével egy csodálatos házban nevelik két szép gyermeküket. A nő körülményei ellenére nem gőgös, hanem jóindulatú és naiv, felhőtlen boldogságában el sem tudja képzelni, hogy mindennek valamikor vége lehet. Egy váratlan esemény azonban felforgatja kiegyensúlyozott életüket, Deniz sorsa pedig tragikus fordulatot vesz. A történet megmutatja, hogy bár az újrakezdés cseppet sem egyszerű – főképp Isztambul szegénynegyedében –, ugyanakkor felszabadíthatja az embert és közelebb viheti önmaga megismeréséhez.

A kétévados, 60 epizódból álló sorozatot világszerte csaknem nyolcvan országban mutatták be, főszereplője Özge Özberk, díjnyertes színésznő, és Kutsi, a hazájában népszerű énekes.

Az érzelmek tengerén – minden hétköznap 18:55-től a Dunán, ismétlés másnap 9:30-tól!