Desszertklasszikusok új köntösben – Újra kinyit a Főmenü konyhája

Az élet rövid, kezdd a desszerttel – ezzel az „ételfilozófiával” indul a Főmenü második évada. A Duna Televízió népszerű gasztroműsorának folytatásában, szeptember 18-án Széll Tamás mesterséf új műsorvezetőtársával, Böröcz Zsófia gasztromentorral mutatja meg a nézőknek, hogyan lehet a hagyományos hazai ízeket átformálni akkor, ha édességekről van szó.

Szeptember 18-án ismét kinyit a Főmenü konyhája a Duna Televízión. A házigazda, Széll Tamás Michelin-csillagos séf új műsorvezetőtárssal, Böröcz Zsófiával kalauzolja a nézőket a konyhaművészet világában. Az ifjú gasztromentor elöljáróban azt ígérte a Főmenü nézőinek, hogy könnyen elkészíthető, de izgalmas receptekkel és ízekkel készül, így kiegészítve konyhapartnerét, aki gyakrabban nyúl a testesebb, intenzívebb fogásokhoz.

Az első adásban rögtön érvényesül is a hölgyválasz: Böröcz Zsófi Édes élet jeligére hagyományos magyar desszerteket álmodott újjá. Bár Széll Tamás nem titkolja, – ahogy fogalmazott – „nem ő a legélesebb kés a fiókban”, ha édességekről van szó, az adásban azonban kiderül, hogy a műsorban bemutatott rákóczi túrós és képviselőfánk elkészítésébe a desszertek világában avatatlanok is bátran belefoghatnak. A műsorvezetők a Főmenü első részében meglepetéssel is készülnek, amit a Duna Televízió nézői szeptember 18-án, szombaton a megszokott időpontban, 17 órától láthatnak majd.

A Főmenü valamennyi receptje és a teljes adások is elérhetők a MédiaKlikk oldalán, a további exkluzív tartalmak pedig a műsor hivatalos Facebook-oldalán.

Főmenü, 2. évad – szeptember 18-tól, minden szombaton 17 órától a Duna Televízión!