Hangolj a Petőfi Rádióra a hosszú hétvégén – a 10 Nap Strandról jelentkezünk!

Hamarosan az éteren keresztül is bekapcsolódhatnak a Petőfi Rádió hallgatói a balatonvilágosi, 10 Nap Strand rendezvényeibe: Majoros Rita és Bekker Dávid bejelentkezésekkel és sztárinterjúkkal szórakoztatják a hallgatókat minden délután. Az államalapítás ünnepi hétvégéjén folytatódik a hangulatjelentés, ráadásul augusztus 20-án, pénteken egész nap csak magyar zenéket játszik a Petőfi.

A Művészetek Völgye után most egy újabb fantasztikus fesztiválhelyszínre költözik le a Petőfi Rádió stábja: ezúttal Balatonvilágosról, a 10 Nap Strand rendezvényről jelentkezik Majoros Rita és Bekker Dávid. Csütörtöktől kezdve a teljes ünnepi hosszú hétvégén zenei kuriózumokat csíphetnek el a hallgatók, ha a Petőfire hangolnak: kulisszatitkokat árulnak el a legnagyobb magyar előadók és exkluzív interjúkat adnak a külföldi sztárfellépők.

A zenészsztorikon túl a hallgatók megismerhetik, hogyan buliznak a fesztiválozók az idei nyár és a Balaton egyik legnagyobb zenei rendezvényén, bemutatva a Petőfi Rádió által támogatott helyszíneket. A MOL – Petőfi Rádió Nagyszínpad mellett szelfipontot hozott létre a Petőfi a rádió logójával, az ott készült fotókat pedig az Instagram-oldalukon meg is osztják. A másik kiemelt helyszín, a Petőfi bemutatja: Tábortűz, a fesztivál különleges atmoszférájú színtere lesz, ahol Járai Márk vezényletével népszerű magyar előadók mellett Oláh Marcell, a Petőfi Rádió tehetségkutató-pályázatának győztese is bemutatkozik majd.

A részletes programokról a fesztivál hivatalos Facebook-oldaláról vagy weboldaláról lehet tájékozódni, de érdemes figyelemmel kísérni  a Petőfi Rádió műsorát is, hiszen a Minek nevezzelek, az Így, ni és a Megpendítem extra kiadásában minden fontos információ elhangzik.

A Petőfi Rádió műsora augusztus 20-án pedig az államalapítás ünnepe előtt tisztelegve csak magyar zenét játszik majd, a legnépszerűbb dalokat pedig a budapesti rakpartokon kihelyezett hangszórókon keresztül is élvezheti majd az ünneplő közönség a parádén.

Petőfi Rádió a 10 Nap Strandon – augusztus 19. és 22. között.