Nagy Bogiék életében változást hozott a közös munka Kovács Ákossal

Újrahangszerelt formában, de a tradíciókat szem előtt tartva, fiatal énekesek előadásában hallhatja a közönség az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus himnuszát. Az M5 Librettó című műsorában a produkció két közreműködő énekese azt is elárulta, úgy érzik, megváltoztatta életüket ez a munka.

Elkészült a Győzelemről énekeljen napkelet és napnyugat kezdetű dal újrahangszerelt változata, ami a budapesti, 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus himnusza lett, és amelyet fiatal énekesek előadásában hallhat majd ősszel a közönség. A szerzemény produceri munkáit a Kossuth-díjas előadóművész, Kovács Ákos látta el.  Az M5 Librettó című műsorában a produkció három énekeséből kettő, Nagy Bogi és Czinke Máté mesélt a közös munkáról.

„Az első néhány megbeszélésünk Ákossal azzal telet, hogy a rendezvény súlyáról, jelentőségéről beszélt nekünk, hiszen fontos volt számára, hogy megértsük a kongresszus üzenetét. Úgy érzem, az egész munkafolyamat fordított az életünkön” – árulta el Nagy Bogi. Czinke Máté üzent is a fiataloknak. „Jöjjenek el, legyenek fül- és szemtanúi az őszi eseménynek” – mondta az énekes.

Nagy Bogiék beszéltek a Librettóban arról is, mit jelentett számukra az a szerep, amelyet az imázsfilmben megformálnak. A beszélgetés, az említett kis filmmel együtt IDE kattintva újranézhető.

Librettó – minden hétköznap 19 órától az M5 műsorán!