CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

DUNA MSZ

<span class="stronger">DUNA MSZ</span>

Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. – televízió, rádió, MTI, online

DUNA MSZ

<span class="stronger">DUNA MSZ</span>

Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. – televízió, rádió, MTI, online

A Duna Médiaszolgáltató Zrt. célja minőségi közszolgálati média-, és hírügynökségi szolgáltatás nyújtása határon belül és határon túl, valamint segíteni a véleménynyilvánítás és a tájékozódás szabadságának érvényesülését. A társaság elkötelezett a nemzeti, közösségi, az európai identitás, a kultúra és a magyar nyelv ápolása és gazdagítása mellett, valamint a médiapiaci versenyben való ésszerű és indokolt részvétel mellett.

Folyamatosan törekszik a szakmai innovációra, új technológiák és műsorterjesztési módok bátor alkalmazására, valamint a médiahasználathoz szükséges ismeretek terjesztésére. A társaság támogatja a magyar filmművészetet, új magyar rádiós- és televíziós alkotások elkészítését, sőt, a médiaszolgáltatáson túli egyéb tevékenységek által, mint pl. könyvkiadás, vagy színházi eseményekben való tevékeny részvétel.

 

Legújabb hírek

ÖSSZES HÍR
 • Az M3 csatorna az ünnepek alatt kódolatlanul fogható a MinDig TV-n

  Az M3 csatorna az ünnepek alatt kódolatlanul fogható a MinDig TV-n

  A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2015. december 18. és 2016. január 4. között az M3 minden MinDig TV felhasználó számára...
 • Több új műsor indul az M1-en

  Több új műsor indul az M1-en

  Több új műsorral - köztük orosz nyelvű híradóval - bővül az M1 aktuális csatorna kínálata szeptemberben - közölte az MTI-vel csütörtökön Medveczky Balázs, a Duna Médiaszolgáltató Zrt. igazgatója.
 • MTI-fotókiállítás nyílt Szabadkán

  MTI-fotókiállítás nyílt Szabadkán

  A külhoni magyarság életét, hagyományait és szokásait, ünnepeit és hétköznapjait feldolgozó MTI/MTVA fotóiból válogató Magyar szemmel a Kárpát-medencében című kiállítást kedden nyitotta meg a...

dunazrt black logo 150xA DUNA Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. szervezeti, személyzeti adatainak, tevékenységre, működésre vonatkozó adatainak, gazdálkodási adatainak közzététele a törvényi kötelezettségnek megfelelően. A lap struktúrájában követi a 2. melléklet a 18/2005. (XII. 27.) IHM rendeletet.

FEL