Hír Archívum

Everness Fesztivál: 5 kivételes nap, ami egy életen át elkísér

Európa legnagyobb önismereti és életmódfesztiválján - immár hetedik alkalommal - lenyűgöző előadók, színvonalas workshopok, izgalmas kerekasztal-beszélgetések és csodálatos koncertek várnak minden érdeklődőt a pszichológia, a tudomány, a család és a környezetvédelem jegyében.
 
Everness Fesztivál (Fotó: Facebook/Everness)

Kinek is szól ez a fesztivál? Leginkább mindenkinek, aki úgy érzi, keresi az útját, önmagát a világban, aki nyitott új barátságokra és élményekre vagy csak kilépne a hétköznapok szürke valóságából. Az Everness Fesztiválon nemtől, kortól függetlenül bárki megtalálhatja a számítását, hiszen hazai és külföldi spirituális tanítók, előadók mellett változatos zenei és mozgásprogramok várják az érdeklődőket.

A szervezők a korábbi évekhez hasonlóan idén is a tudatosság öt napját hozzák el a közönségnek, de 2019 a megújulás jegyében telik majd, friss koncepció, új helyszínek várják az idei látogatókat. A programok az öt nap során egymásra épülnek, sok helyen egymásba folynak. Kiemelt témakörré emelkedik a pszichológia, a tudomány, a kultúra, illetve a fesztivál környezettudatosabb lesz, mint valaha.

Természetesen idén is mozgás-, jóga-, táncprogramok, előadások, workshopok, koncertek, meditációk, hangfürdők nyújtanak lehetőséget az önismereti utazásra, a (ki)kapcsolódásra és a feltöltődésre, míg este koncertek varázsolják el a Balaton partján a közönséget.

Mivel az Everness családbarát rendezvény, így a belépés 14 éves kor alatt díjtalan. A gyermekeket és szüleiket a Hetedhét gyerekfalu színes programkínálata várja majd. Lesznek mesék, gyerekjóga-foglalkozások, koncertek, melyek folyamatosan váltják egymást a sok-sok, szülőknek szóló hasznos előadással. A szervezők mindenkire gondoltak, így a fesztiválon szívesen látják a jól nevelt házi kedvenceket is.

A fesztivál helye: Alsóörs, Pelso Camping
A fesztivál ideje: 2019. június 19-24.

Fotók és további információk:
http://everness.hu/
https://www.facebook.com/events/1111536859019532/
https://www.facebook.com/everness

/Forrás: Sajtóanyag/

Kapcsolódó