Hír Archívum

Itt az új évad! Ma indul a hatodik évaddal a Holnap tali! az M2 Petőfi TV műsorán

Továbbra is sztárokkal és ifjú tehetségekkel készül az ifjúsági sorozat, az M2 Petőfi TV és a holnaptali.hu felületen is!
 

Derék Bence színész, a sorozat egyik főszereplője elmondta: újdonság lesz, hogy a nézők ezentúl egymás után két darab 25 perces részt láthatnak majd péntek esténként. “Így izgalmasabb és sűrűbb lesz az egész” – jellemezte az egy elképzelt budapesti gimnázium diákjairól szóló sorozat Somája. Elmondta, hogy a jövőben is lesznek ismétlések, valamint extra tartalmakat töltenek fel a holnaptali.hu oldalra. A sorozat honlapján hétfőtől csütörtökig többek között különleges kis részek láthatóak majd arról, mi történt a nagy epizódokban, valamint a különböző karakterekkel vicces jeleneteket és bakiparádét is találhatnak az érdeklődők. Derék Bence a sorozat új évadának történéseiről szólva elárulta, hogy lesznek új szereplők, de olyan régi színészek is feltűnnek majd, akik egy ideig nem szerepeltek a történetben.

A színész, aki a sorozat legelső forgatási napja óta tagja a stábnak, úgy vélte, a műsorban szép utat jártak be, sokat fejlődtek, mára már egy egészen más széria látható az M2 Petőfi TV műsorán, mint ami a kezdetekben volt. Mint mondta, a film készítése során törekszenek arra, hogy a lehető legszélesebb karakterpalettát vonultassák fel, hogy minél több gyerek találjon a szereplők között olyat, akivel azonosulni tud. Szőke Olivér színész, a Holnap tali! Danija a műsorban arról beszélt, hogy a fiatalos közeg miatt nagyon közvetlen a hangulat a forgatások idején. “Nem is érzem, hogy dolgozom, olyan mint egy jó buli” – mondta a színész, aki a jövő héttől az ismert énekesnővel, Lolával együtt debütál a képernyőn az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorának házigazdájaként.

Az M2 Petőfi TV ifjúsági sorozatában továbbra is láthatják nézőink Csonka Andrást, Szabó Győzőt, újra találkozhatnak a nézők Molnár Piroskával, valamint a már jól ismert szereplők, és karakterek is színre lépnek:

Banovits Vivianne – Lilla
Kovács Gyopár – Rozi
Kucskár Kamilla – Zoé
Tóth Zsuzsanna – Heni
Nagy Boglárka – Jázmin
Kovács Harmat – Fruzsi
Baranyi Dorka – Kitti
Szabó Erika – Dalma
Erdélyi Timea – Flóra
Szőke Olivér – Dani
Dobai Attila – Csabika
Derék Bence – Soma
Marics Péter – Márk
Kirády Marcell – Miki
Csanádi Olivér – Bálint
Erbszt Dávid – Erik
Váradi Miklós – Levente
Pavletits Béla – Döme
Soltész Bözse – Csabi anyja
Szatmári Attila – Tombor
Szabó Győző – Győző
Csonka András – Elek
Kovács Zsuzsanna – Soma anyja
Orth Péter – Ricsi
Gillich Koppány – Botond
Trecskó Zsófia – Eszter
Juhász Levente – Zalán
Kovács Balázs – Anti
Kulcs Dávid – Milán
Tóth Norbert – Kolos
Jenes Kitti – Vera
Molnár Piroska – Ibolya
Varga Gabriella – Szilai

Kapcsolódó